Posted on

Pohádky vymyšlené pro naše děti mají obrovskou pozitivní energii. Jsou tvořené s láskou, od srdce autora k srdci dítěte.

Edith Holá

Pohádky pro kulíšky jsou určené pro čtení nemocným i předčasně narozeným miminkům a hladit by měly nejenom rodičovským hlasem dětičky, ale i samotné rodiče, kteří se do četby ponoří. Pohádky pro kulíšky jsou propojovacím světem mezi rodiči a jejich předčasně narozenými dětmi. Byla do nich totiž vložena pozitivní energie všech lidí, kteří se na jejich vzniku podíleli, a kteří je psali právě za tímto účelem. Rodiče díky nim nyní budou moci pohladit svá předčasně narozená miminka po duši a alespoň na chvíli se i s miminkem přenést daleko z nemocničního prostředí. Budou ale určitě i milým pohlazením duší rodičů s dětičkami narozenými v termínu..

Není jednoduché vnést do nemocničního prostředí trochu sebe a svého projevu. Trochu povzbuzení a lásky. Proto vznikla myšlenka pohádek určených pro povzbuzení, určených pro čtení i těm nejmenším miminkům. Pro větší sourozence kulíšků či větší nemocné děti jsou určené omalovánky, které jsou součástí knížky.

Na vzniku knihy se podílelo 45 autorů a 13 ilustrátorů a jejím zakoupením přispějete na Zápisníky–průvodce pro rodiče, kteří mají své dětičky na neonatologických JIP. Největší zásluhy na vzniku sbírky má Edith Holá, která nejenom několik pohádek sama napsala, ale ujala se i jejich celé přípravy k tisku, včetně korektur a finálních úprav. Z ilustrátorů vložily nejvíce času a energie do obrázků Ida Novotná, Luccerna (Miriam Cigánková), Janinka (Jana Procházková) a Dubious Cat (Kateřina Šturmová).

Knížka Pohádky pro kulíšky vznikla za finanční podpory Blog.cz 

V knize naleznete Pohádky nejen o zvířátkách, Pohádky o skřítcích, Pohádky o vílách, Dopravní pohádky, Hravé a jiné pohádky, Duhové léčivé pohádky, Pohádky pro rodiče s miminky, Básničky pro kulíšky a také Vánoční pohádky a básničky..

Knihu si můžete objednat na info@nedoklubko.cz nebo na www.drobci.cz

Cena Pohádek pro kulíšky je 290,- Kč plus poštovné a balné 60,- Kč.

 

Tyto pohádky nejsou určeny jen pro předčasně narozená miminka, ale všem dětem. Je v nich vyjádřeno mnoho lásky a citu.

Zdroj: www.nedoklubko.cz

Leave a Reply