Posted on
Veletrh PRODÍTĚ
Veletrh PRODÍTĚ
Veletrh PRODÍTĚ
Veletrh PRODÍTĚ

Novinky pro děti a nastávající maminky představí dětem i jejich rodičům veletrh PRODÍTĚ od 6. do 9. března na brněnském výstavišti. Součástí nabídky předních dodavatelů dětského zboží bude nejenom běžný sortiment, ale i zboží, které ještě nedorazilo na prodejní pulty. To vše s možností nákupu za zvýhodněnou cenu.

Součástí nabídky letošního ročníku veletrhu bude vedle řady vystavovatelů také velmi oblíbené poradenské centrum, které mohou všichni zájemci využít zcela zdarma. Za zmínku určitě stojí poradenství v oblasti přípravy k porodu, péče o dítě a laktační poradenství. Stranou nezůstane ani stále aktuální problematika zvýšení bezpečnosti kojenců, kde se návštěvníci seznámí například s použitím monitoru dechu.

Zkrátka nepřijdou ani ti nejmenší návštěvníci veletrhu. Doprovodný program totiž bude doslova nabitý. Pod názvem Dětský svět se skrývají hudební a divadelní vystoupení, hry a soutěže o krásné hračky. Letos nově je součástí také Disney kino, které každý den přinese mnoho krásných pohádek. Děti si budou také moci vyzkoušet oblíbený herní systém Disney Infinity.

Chybět nebude ani kolotoč, skákací hrad a dětský koutek, kde se po celou dobu konání veletrhu poskytuje bezplatné hlídání dětí od tří let. Součástí dětského koutku je také prostor pro přebalení, ohřátí jídla a nakrmení dětí.

„V rámci doprovodného programu se uskuteční hned několik představení. V pátek se návštěvníci mohou těšit na pořádnou porci zábavy s Václavem Upírem Krejčím v  programu paParáda…a bude legrace. V sobotu pak na Magickou show Pavla Kožíška a Hanky Mašlíkové S kouzly kolem světa. V rámci nedělního programu se děti setkají se svými pohádkovými kamarády – zažijí Veselou pouť s hosty JŮ a HELE, odpoledne si budou moci pohrát s oblíbenými Žížaláky v rámci prezentace festivalu Smíšek,“ přiblížila Jana Tyrichová z Veletrhů Brno.

Nejen pro kluky a tatínky pak bude určené představení klasických i RC modelů aut, pozemní a vojenské techniky, lodí, ponorek, letadel a vrtulníků. Součástí prezentace bude také možnost vyzkoušet si ovládání modelů na zemi i ve vzduchu. Vrcholem přehlídky modelů pak bude sobotní bitva „Ardeny 1944“.

 Podrobné informace o veletrhu najdete na webu www.prodite.cz

Leave a Reply