diskuzní fórum   Vytvořte si vlastní diskusní fórum, poradnu nebo skupinu, ... pro vás a vaše kamarádky.

Velká kuchařka pro diabetiky

MojeBříško.cz – těhotenství, porod, péče o dítě | Magazín o těhotenství, mateřství

Moderní diabetická dieta představuje vyvážený, pestrý a velice chutný způsob stravování, který dovede přihlížet i k osobním zálibám a preferencím. Je to dokonce natolik zdravý způsob stravování, že by tak měli jíst vlastně všichni lidé. Jídla doporučovaná v této knize vám nejen sníží hladinu krevního cukru, ale napomohou i prevenci před tzv. nemocemi z blahobytu, mezi něž patří srdeční infarkt a některé typy nádorů. Udělejte něco pro své zdraví a vyzkoušejte 160 receptů na snídaně, svačiny, polévky, saláty, jídla z masa a ryb i pokrmy vegtariánské a sladké. Každý den vás čeká něco dobrého! Tato kuchařka mě naprosto nadchla a musím říci, že je opravdu pro všechny, nejen pro diabetiky. Neváhejte a tuto knihu si objednejte na: http://www.vasut.cz

Přečtěte si také:

  • Rýže – 59 osvědčených receptů Rýže – 59 osvědčených receptů Rýže je hvězdou moderní kuchyně – je zdravá, má nízký obsah tuku, její příprava je snadná a hlavně – je tak chutná! Milovníci rýže tu najdou více než 50 jedinečných a osvědčených receptů: […]
  • Konzervujeme po celý rokKonzervujeme po celý rok Konzervování potravin, ať už je to zavařování ovoce a zeleniny, nakládání hub do oleje či uzení masa, neztratilo ani v době supermarketů nic ze svého kouzla. Naopak! Úrodu z naší zahrádky […]
  • Gurmánské jednohubkyGurmánské jednohubky Po narození miminka se k vám návštěvy jen pohrnou. Nechte se inspirovat recepty na rozmanité drobné studené i teplé pokrmy. Můžete je podávat jako pohoštění při jakékoliv příležitosti, ať […]
  • Co je to špalda? Co je to špalda? Už jste to určitě někde slyšeli: špaldový chléb, špaldová káva, špaldové těstoviny nebo třeba špaldoto. Někdy se lidé domnívají, že se jedná o nějakou potravinářskou firmu „pana Špaldy“. […]
  •  Biokuchařka – maso, drůbež, zelenina Biokuchařka – maso, drůbež, zelenina Thomas Thielemann, šéfkuchař ve "Wirtshaus zum Herrmannsdorfer Schweinsbräu" v Glonnu u Mnichova, představuje bohatství prosté, přírodní kuchyně na bázi biopotravin. Klade zejména velký […]
  • Co vařily naše babičky a co jsme my zapomněliCo vařily naše babičky a co jsme my zapomněli Volné pokračování knihy Co věděly naše babičky a co jsme my zapomněli nás tentokrát zavádí do kuchyně našich předků. Není to kuchařka v pravém slova smyslu, recepty „jsou tu kvůli […]

Napsat komentář

diskuzní fórum   Vytvořte si vlastní diskusní fórum, poradnu nebo skupinu, ... pro vás a vaše kamarádky.