Posted on

Pokud se otěhotnět nedaří a vy už uvažujete o umělém oplodnění, ještě vydržte. Umělé oplodnění je akt, kdy svůj osud přenecháváte někomu jinému, ale je to čistě jen osobní záležitost a vy tak ztratíte jistotu v sebe samu. Nedívejte se závistivě na ostatní maminky s kočárky, ale radši se ponořte do svého vlastního nitra.

Cítíte se být méněcenná ve vlastních očích, že se nemůžete ukázat ve správném ženském světle? I to je psychicko-duchovní blokace příchodu miminka. Musíte si uvědomit, že miminko není panenka, na kterou si můžete ukázat v hračkářství!

Miminka skoro jako živé panenky opravdu vypadají. Jsou tak malinké a roztomilé! Hrajeme si s nimi, uspáváme je, ale tím to pro některé končí, a to je škoda. Ale víte, že miminka mohou mít duchovní poslání?  Těší se na příhodný okamžik a většinou přichází v tu správnou, a pro vás třeba v nečekanou chvíli, když vás má něco naučit, někam posunout nebo něco zlepšit. 

Nepřichází, když se rozhodnete být maminkou. Mateřství totiž není program, který si můžete naplánovat podobně jako studium. Jsou to skutečně nejcitlivější duše a vyžadují si odpovědnější přístup od nás, dospělých.Ujistěte se, zda nemáte rezervu u partnera, jestli miminko opravdu chce, nebo ho chce později. Také  k vystresované mamince, která je neustále ve strachu a stresu, řeší jen peníze a je na dně, miminko přijít nechce.

Buďte si jistá sama sebou, věřte si, nepřetvařujte se, doma si ukliďte, zbavte se všech nepotřebných věcí. Úklid v domě znamená i úklid v duši. Čekání na otěhotnění můžete podpořit například cvičením na zpevnění pánevního svalstva podle rehabilitační pracovnice paní Ludmily Mojžíšové či pitím čajíčků s kontryhelem.

Vystavte i s partnerem miminku své srdce a vaše šťastná chvíle může přijít.Věřte,že zázraky se skutečně stávají! Mateřství je absolutním naplněním lásky, tady by se nemělo o ničem pochybovat. Láska je nekonečný proud, který miminka přináší… 

(Čerpáno od jedné významné esoteričky, která už pomohla mnoha neplodným ženám, ale zázrak se díky ní stejně stal…)

Leave a Reply