Jahodník obecný (Fragaria vecsa L.)

Popis bylinky: Je to nízká vytrvalá léčivá rostlina, která má pilovitě zubaté lístečky, jež vyrůstají z podzemního oddenku společně s plazivými výhonky. Po odkvětu bílého květu se objeví červená, sladká jahoda. Místo výskytu: Jahodník… ( Celý článek )

Výzva: Staňte se spoluautory nové e-knihy!

Připravovaná e-kniha s názvem “Zvířata světa, která můžete potkat v ZOO” bude dílem několika autorů. Proto hledáme autory jednotlivých částí: Říkanky, básničky Pohybové hry Tvoření s dětmi Pracovní listy Omalovánky Drobné ilustrace… ( Celý článek )

Pomozte předčasně narozeným dětem..

Možná jste maminkou nedonošeného kulíška… možná rodičem, který shání radu a pomoc… možná jste zdravotníkem, který ví, jaké to je zachraňovat miminka, která se narodila příliš brzy. Možná jste „jen“ dobrý člověk,… ( Celý článek )

Kočárek pro aktivní rodiče

Unikátně řešenou odlehčenou konstrukci kočárku oceníte při běhu, silové chůzi i bruslení Všechny aktivní maminky pozor – sportovní kočárek X-lander X-Run je přesně pro vás Mateřství či rodičovství obecně rozhodně není obdobím,… ( Celý článek )

5555 rad pro šikovné hospodyňky

Domácnost je místem, kde trávíme většinu svého času, přitom právě doma na nás čeká spousta nástrah či nepříjemností: přesolíme nebo připálíme oběd, moučník nechce kynout, nedopatřením vzniklá skvrna nejde odstranit, kousek prádla… ( Celý článek )