Posted on

Víla MonPeri nově v dětském sortimentu společnosti Babypoint
O pokožku dětí se postarají zcela přírodní plenky značky MonPeri s vílou ve znaku

01-jednorazove-detske-pleny-monperi-image

Představujeme vám jednorázové dětské pleny, vlhčené ubrousky a absorpční podložky značky MonPeri. Ve volném překladu název značky znamená „Moje Víla“. Kouzelná značka MonPeri s vílou ve znaku klade důraz na ekologické složení svých produktů. Dětské plenky MonPeri jsou vyráběny pouze z přírodních materiálů, bez příměsí PVC, chloru, antioxidantů, latexu a ftalátů. Neparfemované plenky nedráždí dětskou pokožku, nezpůsobují alergie ani astma. Další výhodou je jejich vysoce absorpční jádro, které dokonale uzavírá zápach a plenky tak nejsou cítit. Nadstandardně kvalitní zboží za příznivou cenu nově najdete u českého dovozce a prodejce dětského zboží společnosti Babypoint, která značku MonPeri nabízí prostřednictvím svých obchodních partnerů. Všechny produkty mají certifikaci Státního zdravotního ústavu.

02-jednorazove-detske-pleny-monperi-velikost-xs-prodava-babypointJednorázové plenky s vílou

Ekologicky šetrné jednorázové dětské plenky značky MonPeri jsou vyráběny ve velikostech od XS pro novorozená miminka až po XXL, vhodné pro děti do 25 kg. Prodyšné neparfemované plenky z přírodních materiálů bez PVC, chloru, antioxidantů, latexu a ftalátů nezpůsobují podráždění ani u citlivé pokožky. Obsahují regenerační složku z aloe vera. Manipulace s příjemně měkkou plenkou je díky 3D tvarujícímu designu jednoduchá. Jemné elastické manžety a pevné široké lepicí pásky se suchým zipem se perfektně přizpůsobí a nebrání pohybu. Elastický pas pevně přilne k zádům dítěte, což zpříjemňuje nošení. Speciální boční lemy s trojitou gumičkou včetně vnitřního pásku s dvojitou gumičkou neškrtí a spolehlivě zabraňují úniku obsahu kolem nožiček. Vyrobeny jsou z netkané textilie, buničiny a vysoce absorpčního polymeru, tzv. super absorbentu (SAP). Kvalitní savé jádro má schopnost pevně uzavírat tekutiny a udržet pokožku dítěte v suchu, zároveň nepropouštět zápach. Perforovaná vrstva rovnoměrně rozvádí moč a snižuje možnost jejího zpětného průtoku. Plenky MonPeri se rozkládají jako papír, buničina a netkaná textilie, proto nezatěžují životní prostředí.

Doporučená prodejní cena: od 130,- Kč za balení

03-detske-vlhcene-ubrousky-monperi-prodava-babypointVlhčené ubrousky

Vlhčené ubrousky jsou dnes běžnou a nepostradatelnou součástí péče o dítě. Ty od značky MonPeri jsou jemné, neparfemované, s regeneračním výtažkem aloe vera a zklidňujícím panthenolem, určené pro citlivou dětskou pokožku. Složení bez alkoholu nevysušuje. Pevná a jemná struktura s přirozeným PH 5,5 garantuje šetrnou a důkladnou hygienu tvářiček i ručiček.

Doporučená prodejní cena: 40,- Kč za balení

04-absorpcni-podlozky-monperi-velikost-m-prodava-babypointAbsorpční podložky

Absorpční podložky MonPeri jsou víceúčelové, praktické využití najdou v rodinách s malými miminky. Extra savé vrstvené jádro z hedvábného papíru, buničiny a super absorbentu odvádí vlhkost rovnoměrně po celém povrchu. Díky tomu jsou jednorázové podložky MonPeri vysoce absorpční, hygienické a zaručují komfortní pocit sucha po celý den. Spodní vrstva z polyetylenové folie slouží k ochraně matrace a zabraňuje prosakování.

Doporučená prodejní cena: od 150,- Kč za balení

Česká značka MonPeri byla inspirována reálnými zkušenostmi maminek, které pro své děti chtěly vymyslet ještě lepší a šetrnější produkty. A tak se v roce 2012 zrodila značka MonPeri, která se zabývá nejen dětskými plenkami. Základ portfolia tvoří ekologicky šetrné dětské plenky a vlhčené ubrousky, ke kterým postupně přibyly absorpční podložky. Ještě letos značka nabídne novinku v podobě natahovacích tréninkových kalhotek pro děti, které jsou praktické při přechodu z plenky na nočník. Cílem je vyrábět nadstandardně kvalitní a bezpečné výrobky s maximálním využitím přírodních materiálů a minimální zátěží pro životní prostředí. Na první prodeje v drobných drogeriích a obchodech navázal vlastní e-shop a postupná distribuce do nemocnic, porodnic a velkoobchodů. Od února 2015 lze navštívit kamennou prodejnu v Plzni. Nově výrobky MonPeri, certifikované Státním zdravotním ústavem, pořídíte také v prodejní síti společnosti Babypoint. Do budoucna firma chystá rozšíření sortimentu například o dětské plenky do vody.

Pro více informací navštivte www.monperi.cz.

05-jednorazove-detske-pleny-monperi-popis

Leave a Reply