Posted on

lego-duplo-10813-foto

Na stavbě

Pšššt! Slyšíte ten zvuk? To se na staveništi určitě děje něco úžasného. Zatím je to místo plné prachu a sutě. To se ale brzy změní díky strojům, které právě dorazily na místo! Je toho třeba tolik udělat, než bude město stát! Ukažte svým dětem prostředí rušné stavby. Vytvářejte spolu příběhy a dejte se do práce s novou sadou stavebnic LEGO® DUPLO® s tématem staveniště. Je to záruka zábavy na celé odpoledne a zároveň prostředek, jak lépe pochopit složitý svět, který děti obklopuje.

Příběh každého města začíná na staveništi. Nejdřív tam není nic, jen prázdný pozemek. Aby prostředí ožilo, musí se do toho vložit váš malý stavitel. Pomozte dětem, aby si vytvořily svůj malý svět od základů a porozuměly tak těžké práci dělníků. Může operovat s lehce sestavitelnými stroji, které jsou schopné se pohybovat po staveništi a usnadní mu tak práci. Buldozer, nákladní auto, bagr, nakladač, jeřáb… Děti si budou užívat kopání a odhazování hlíny celý den, a to v pohodlí domova.

Děti okolo 2 let začínají objevovat okolní svět a snaží se mu porozumět. Prostřednictvím hry může dítě rozvíjet sociální a kognitivní schopnosti, získávat nové zkušenosti a objevovat fantastická a dosud nepoznaná prostředí. Stavebnice LEGO® DUPLO® jsou neomezeným zdrojem zábavy a velkolepé inspirace.

Užijte si legraci s oboustranným nakládáním

Už se váš malý stavitel nebo stavitelka nemůže dočkat, až vyrobí základy novému městu? LEGO® DUPLO® Nakladač je pro to naprosto dokonalým pomocníkem. Velká flexibilní rypadla v přední i zadní části nakladače zaměstnají ruce i těch nejmenších dětí. Díky jejich snadnému ovládání je vytahování kostek s červíky nebo motivem lebky hračka. A stavba města může začít!

Zvládneme i ten nejnáročnější terén

Se setem LEGO® DUPLO® Pásový bagr a náklaďák pronikne vaše dítě hluboko do světa stavění. A to doslova. Do terénu se děti vydají vybavené pásovým bagrem s rypadlem a náklaďákem se sklápěcí funkcí. Hlínu tedy nejdříve vyhrabou a pak odvezou pryč. Pomozte jim naložit co nejvíce kostek. Jednoduchá konstrukce je ideální pro ty nejmenší. Ti hrou s velkými kostkami rozvíjejí jemnou motoriku i logické uvažování. K ruce jim budou i dva pracovníci stavby, kteří jsou součástí balení stavebnice.

Na velkém staveništi stále vznikají nové příběhy

Dětská fantazie a nekonečné plány potřebují velký prostor. Sáhněte tedy po stavebnici LEGO® DUPLO® Velké staveniště. Děti budou nadšeny velikostí stavebnice – obsahuje buldozer, sklápěčku a pohyblivý jeřáb. Nejdřív musí pásovým buldozerem vyčistit místo, na které se chystá z náklaďáku vyklopit nový materiál určený na stavbu. Pak drapákem a upravitelným ramenem zdvihne do výšky cihly, bez kterých by mrakodrap nepostavilo. LEGO® DUPLO® Velké staveniště taky představuje skvělou příležitost poučit děti o bezpečnosti. Nasaďte společně třem pomocníkům helmy ještě předtím, než začnou pracovat.

Kostky LEGO® DUPLO® jsou dvakrát tak velké oproti klasickým LEGO kostičkám. Právě proto dobře padnou do malých dětských ruček. A protože za jediný možný způsob hry pokládáme bezpečné hraní, splňují všechny stavebnice LEGO DUPLO nejpřísnější normy kvality a bezpečnosti.

Chcete vidět celé portfolio LEGO® DUPLO®? Navštivte www.DUPLOsvet.cz.

Leave a Reply