Posted on

Proč mne nechce?

U citlivého otce může porod jeho dítěte vyvolat až psychické trauma.

Sama žena se narozením potomka změní. Touha po kariéře ustupuje do pozadí a v ženě se probudí skryté instinkty a reakce. A muž bývá touto změnou zaskočen a překvapen. V partnerce-rodičce už muž nevidí objekt erotické touhy, ale pouze matku dítěte. Naléháním na manžela však žena navozuje nepříjemný pocit povinnosti. Je vhodné počkat na správný čas.

Na společnou večeři, i když je doma, se hezky oblečte a upravte. Zlepšíte náladu partnerovi i sobě. Nezapomeňte na parfém! Základem všech parfémů jsou totiž sexuální sekrety samců cibetek, bobrů, jelenů a u nejdražších parfémů i vorvaňů.

Dejte si spolu čokoládu! Kakao v ní obsažené obsahuje metylxantin, který zvyšuje citlivost a také fenyletylamin, látku na bázi amfetaminů, která uvádí do stavu blaženosti.

První dny a týdny po porodu žena potřebuje především něhu a pochopení, místo sexu přijdou na řadu „náhradní praktiky“. Ženě stačí čistá něžná láska, pohlazení, lehounké vzrušení, o uspokojení muže se může postarat jinak.

Uběhlo šestinedělí a vy si chcete trochu zadovádět. Postel se rozhoupá a s ní i postýlka, kterou jste přirazila ke své posteli, abyste měla dítě na dosah. Pokud si myslíte, že postýlku jednoduše přirazíte ke zdi, jste na velkém omylu! Dítě už vás má tak omotanou kolem prstu, že okamžitě začne vřískat. Vy se pak budete muset se svými hrátkami přesunout do jiného pokoje. Některé matky to s péčí přehánějí, škodí samy sobě. Nezapomínejte, že pohladit potřebuje i manžel.

Novorozenec není vetřelec, který se vkradl do vašeho vztahu. Naopak, je to nejbezpečnější pouto, které bude pojit váš svazek i v těch nejkritičtějších situacích. Vztah dvou lidí, kteří se brali z lásky a mají dítě, musí fungovat tak, jak má. A někdy to stojí trochu úsilí. Je třeba investovat fantazii a někdy se i trochu přemoci – je totiž obecně známo, že žena, pokud sexuálně abstinuje, po sexu touží čím dál míň a nakonec už ji skoro nezajímá. U mužů je to naopak.

A tak je třeba najít ten pomyslný střed, aby ani jeden, ani druhý nebyl zanedbáván. Všechno, na čem se dohodnete se svým partnerem považujte za normální, i když se to třeba vašim přítelkyním nezdá. Je to váš život a váš sex a jedině vy a váš partner o něm rozhodujete.

Leave a Reply