Soutěžte s e-shopem MojeGalanterka.cz (MB)

Termín trvání soutěže: do 15.6.2012 … poté budou vylosováni 3 výherci, kteří správně splní uvedené úkoly. Co je potřeba pro účast v soutěži? Přidejte se k fanouškům na www.facebook.com/MojeBrisko.cz Potom sdílejte odkaz… ( Celý článek )

Pohádka o pánvičce

Občas se člověk ráno probudí a má náladu pod psa. Nic ho nebaví, mračí se a tak se to jednou stalo i jedné pávničce. Od samého rána jenom kňourala, prskala na všechny… ( Celý článek )

Kakaová buchta bez vajec a mléka

Suroviny: 1,5 hrnku polohrubé mouky, 0,75 hrnku krystalového cukru, 1 vanilkový cukr, 1 lžička prášku do pečiva, špetka soli, 1 lžička instantní kávy, 3 lžíce kakaa, 1 lžička octa, 6 lžic oleje,… ( Celý článek )

Bolesti v kříži

Bolesti celého hybného systému, včetně bolestí páteře, jsou celosvětově prakticky nejčastější bolestí, která trápí spoustu nemocných. Jejich počet stoupá i proto, že se prodlužuje věk populace, zdravotní péče je přístupná v daleko… ( Celý článek )

Víte co je strollering?

Už jste někdy slyšeli pojem strollering? Máte doma miminko? Chcete svou mateřskou dovolenou prožít aktivně cvičením? Přemýšlíte, jak by bylo možné při mateřské dovolené pracovat? Práce při mateřské dovolené je jednou z… ( Celý článek )

Říkanky pro radost

Každý rodič by měl mít zásobu říkanek, které svému děťátku říká. Je jich opravdu mnoho. Pojďte se inspirovat u nás a naučte se tyto veselé říkanky, které jsou známy už mnoho let… ( Celý článek )

Dětem rodinu a péči

V dopoledních hodinách dne 24. května proběhla v restauraci Hamtam tisková konference ke knize Domov je místo, odkud tě nevyhodí… ani když vyrosteš paní autorky Dagmar Zezulové. Hlavním tématem setkání s novináři byla prezentace doplněného… ( Celý článek )

Jak se tvoří osobnost?

Otázka věru zapeklitá. Svou dceru jsem porodila v osmém měsíci. Bylo to takové nedonošené chuďátko. Jako každé miminko byla celá pomačkaná a mžourala svýma očičkama na nový svět. Martinka byla velmi hodné… ( Celý článek )