Těhotenství bez strašáků

Vše, co opravdu potřebujete vědět Revoluční průvodce těhotenstvím: předkládá nastávajícím maminkám fakta a ponechává rozhodnutí na nich Když ekonomka Emily Oster otěhotněla, setkala se jako většina žen se spoustou upozornění, zákazů a… ( Celý článek )

“Už Chodíte” ?

““Už chodíte? Přeci jenom už je velká, už by jste měli.“ obrátila se na mě má budoucí tchýně s vtíravou otázkou…já jsem raději zabořila vidličku do cheescaku s vědomím, že mi má… ( Celý článek )

Změny prsů

Velmi brzo se zvyšuje citlivost prsů. Někdy žena pociťuje napínání, svědění nebo bolest. Prsa se zvětšují. Bradavkový dvorec dostává tmavší barvu. Žíly na prsech promodrávají. Zvětšují se bradavky. Někdy se z nich… ( Celý článek )

Ranní nevolnosti

Bývají častěji při prvém těhotenství. U některých žen se projeví je „zvedáním žaludku“, na nucení ke zvracení, jiná žena skutečně zvrací. Těhotenským nevolnostem se říká ranní nevolnosti, mohou se také objevovat kdykoliv… ( Celý článek )

Vajbr a zánik neuronů

“Mami a budu mít taky ten vajbr?“ Obrátila se na mě naše nejstarší dcera Kája s úžasem v očích a zřejmě očekávání moderní technologie budoucnosti. Míchala jsem zrovna těstoviny k večeři a na nějakej… ( Celý článek )