Posted on

“Mami a budu mít taky ten vajbr?“ Obrátila se na mě naše nejstarší dcera Kája s úžasem v očích a zřejmě očekávání moderní technologie budoucnosti. Míchala jsem zrovna těstoviny k večeři a na nějakej vajbr jsem neměla ani myšlenky.

„Cože? jakej vajbr? Radši prostři k večeři,“ opáčila jsem  na ní, ale přiznejme si pravdu. Nechtěla jsem dát na sobě znát údiv a překvapení. A taky šok. Šok sama ze sebe! Jsem totálně mimo mísu! Já totiž nevím co je vajbr, psáno viber-jak jsem byla poučena svým drahým o půl hodiny později. Ano jsem mimo, nehoním pokémony po venku, když totiž venku jsem, honím svých pět dětí, aby došly živé k autu a domů. Musela bych být vážně praštěná chtít ještě honit někoho navíc, mám jenom dvě ruce, ne?

Zpátky k viberu, budu to psát spisovně, ať nejsem úplně za blbce, i když tak přemýšlím, jestli se to ještě dá zvrátit. Viber je technologie na psaní s lidmi…kupodivu znám whatsapp a aktivně ho používám, ale viber mi holt uniknul…teda nepřímo, už asi půl roku ho používám, jen jsem nevěděla co to je…

Letos mi bude 31, byly doby, kdy jsem dýchala s moderními vymoženostmi, přeinstalovávala systém v pc, defragmentovala disk a extrahovala soubory…taky jsem hodně četla, odborné knížky a zajímala se o spoustu věcí..Říká se, že každé těhotenství způsobí zánik několika set tisíc neuronů..vzhledem ke svým pěti dcerám můžu být vlastně ráda, že se ještě nehoupu na lustu jako opice a nehážu dolů slupky od banánu..ale já umím i řídit!

Deset let na mateřské mi trochu vymylo mozek a já se letos chystám vracet do původní kondice. No bude to sakra těžký boj a dlouhá cesta, doufám, že na jejím konci ještě zvládnu zapnout mikrovlnku.

Díky dcero, jsem zase o trochu chytřejší!

P.S. co je to doodle fruit games?!

Leave a Reply