20 zvířat v 1000 tečkách

Světoznámý grafik Thomas Pavitte přináší dalších 20 obrazů, které si s trochou trpělivosti sami vytvoříte pomocí jediné spojité čáry. Publikace 20 zvířat v 1000 tečkách vám přinese hodiny zábavy a odpočinku, po… ( Celý článek )

Výpočet podle dne oplození

Pokud žena může s velkou pravděpodobností udat den oplození, odečtou se od tohoto dne tři měsíce a toto datum je pravděpodobné datum porodu.

Poznámky pro lékaře

Promyslete si nebo poznačte na papír, dříve než navštívíte lékaře: Jaké jste měla nemoci? Zejména jej bude zajímat spála, zarděnky, záněty ledvin a močového měchýře, ženské a pohlavní nemoci. Byly měsíčky vždy… ( Celý článek )

Spavost

Je při začátku těhotenství přirozeným jevem. Organismus ženy se totiž musí vyrovnat s é změnami, které pro něj těhotenství znamená. Žena by tedy měla dodržovat pravidelný režim spánku. Přichází k vám spavost… ( Celý článek )

SexyMamas: Matky matkám

Tři oblíbené blogerky SexyMamas sepsaly své zkušenosti, užitečné rady a tipy pro všechny ženy, které si chtějí užít mateřství (a nezbláznit se). „Jsme tři. Jsme matky. A stále jsme to MY! Kromě… ( Celý článek )

Hygiena při kojení

Když držíte v náručí několikadenní miminko, máte pocit, že těch bacilů všude okolo je nepřiměřeně mnoho a snažíte se jejich množství eliminovat co nejvíce. Někdy vlastně až příliš. Ale přiměřená hygiena je… ( Celý článek )

Výbavička do porodnice

Jste již v termínu a chystáte se do porodnice? Jistě přemýšlíte co vše si vzít sebou  a na co nezapomenout. Myslet musíme hlavně na to, že do porodnice jedeme sami, ale domů už… ( Celý článek )