Posted on

Nemalé finanční prostředky, které se investují do výzkumu zajistily, že biolampa – dnešní moderní biolampa zaznamenala velikou efektivitu léčby v řadě onemocnění. Dřívější biolampy, které možná znáte i vy, byly založeny na bázi halogenových žárovek a taková to biolampa neměla tak efektivní léčbu jako mají biolampy současné. Moderní biolampa, která dokáže efektivně léčit velké množství onemocnění je založena na nejmodernější technologii fotonyx. Kvalitní a účinná biolampa tak již nepoužívá zastaralé halogenové žárovky, sklíčka filtry podobně,ale kvalitní biolampa by měla používat LED diody, které nehřejí. Biolampa tedy nesmí hřát? Neboť jak všichni zřejmě víte, zánětlivé onemocnění se nikdy nesmí nahřívat.

Biolampa s LED diodami

Biolampa jako přístroj takový není nikterak velká, v dřívějších dobách však byly biolampy založeny na bázi halogenových žárovek, které si jistě vybavíte. Je smutné, že i v dnešní pokročilé době, spousta výrobců stále vyrábí biolampy na bázi halogenové žárovky. Taková biolampa a technologie v ní použitá je zastaralá a jistě nemá takový účinek jako biolampa s LED diodamy, které nehřejí. Biolampa, v níž jsou použity Led diody můžeme úspěšně léčit i zánětlivá onemocnění. Biolampa s halogenovou žárovkou a její životnost se vůbec nedá srovnat s biolampou, ve které jsou použity diody. Biolampa s diodami má životnost až 10 000 hodin!

Biolampa a technologie

Jak jsme již zmínili, finanční prostředky, které se do výzkumu investují jsou nemalé, a proto je logické, že si výrobci opatří na biolampu patent. Klinické testy, ty by měly být jako hlavním vodítkem při výběru biolampy. Moderní biolampa je založena na mnoha konkrétních fyzikálních vlastnostech vyzařovaného světla. Pokud je technologie patentována, můžete si být jisti tím, že nekupujete žádnou lacinou – neúčinnou hračku, ale kvalitní biolampu, do jejíž technologie bylo investováno. Mezi hlavní fyzikální veličiny, které jsou v paprsku biolampy řešeny patří konkrétní vlnová délka, polarizace světla a mnoho dalších fyzikálních faktorů. Základním principem, který biolampa měla bylo vyzařování viditelného spektra. V současné době však biolampa pracuje v pásmu vlnové délky infračerveného spektra. Biolampa s touto vlnovou délkou je tak schopna proniknout hluboko do tkáně až do 4,5 cm, proto je biolampa vhodná a efektivní při léčbě kloubních obtíží, tedy pohybového aparátu.

Technologie Fotonyx je jednou z nejmodernějších technologií, které se ve světelné terapii úspěšně používají. Technologie Fotonyx, kterou biolampa s úspěchem využívá se tak dá přirovnat i k účinkům nízkoenergetického laseru. Použití laseru však bez dohledu lékařské péče možné není, použití biolampy Biostimul, která je vybavenou technologií fotonyx však možné je a to v pohodlí Vašeho domova. Biolampa Biostimul tak patří mezi špičky nejmodernějších biolamp.

Princip, který biolampa má

Je to až k nevíře kolik obtíží a nemocí je biolampa schopna léčit, ba dokonce si někdo může myslet, že je to až nemožné. Pochopíme-li však, na kterém principu biolampa pracuje, porozumíme tak biolampě mnohem lépe. Každý z nás má asi na mysli, že na dané onemocnění či obtíže musí být zapotřebí speciální přístroj. Biolampa pracuje na bázi aktivace buněčného metabolismu. Laicky vysvětleno – biolampa a její paprsky dopadají na postiženou tkáň (oblast), buňky v postižené tkáni reagují zrychlením a tím se tak nastartuje samoléčebný efekt. Akce vyvolá reakci. Buňka, která je podrážděna, tak začne lépe fungovat.

Leave a Reply