Proč zapisovat výdaje domácnosti

Můj manžel je již dlouhá léta přesvědčen, že zapisovat výdaje naší domácnosti je velmi užitečné. A tak tento sport praktikujeme již několik let. Za tu dobu naše tabulka výdajů prošla úžasným vývojem… ( Celý článek )

Nová kniha o těhotenství a mateřství

Ojedinělá celobarevná publikace českých autorů popisuje zásady plánovaného rodičovství, způsoby přirozeného i umělého otěhotnění, první známky těhotenství. Příslušné kapitoly krok za krokem, měsíc po měsíci vysvětlují změny v těle budoucí maminky a… ( Celý článek )

Soutěž o ceny s Kapkou naděje

Termín trvání soutěže: do 20.11.2011 Partner soutěže: Nadační fond Kapka naděje Soutěžit můžete až do 20. listopadu, výhercem se stane ten, kdo zodpoví správně všechny otázky a pak bude vylosován, pokud bude… ( Celý článek )

Půvabná i v těhotenství

Knížka přináší čtenářkám odpovědi zejména na otázky, které si kladou v souvislosti s těhotenstvím, narozením potomka a obdobím šestinedělí. Autor se snaží srozumitelnou formou vyložit podstatu problematiky těhotenství a lékařské péče o… ( Celý článek )

Kojenecké koliky

Jde o opakované záchvaty břišních bolestí spojené s křikem miminka. Patří k nejnepříjemnějším potížím prvního půlroku života. Vrchol výskytu odpovídá třetímu měsíci věku. Většinou odeznívají kolem šestého měsíce věku. Rodiče poznají, že se jedná… ( Celý článek )

Nikdy nevěřte těhotenským testům

Jsem ve 24.týdnů těhotenství a jsem moc šťastná, že tomu tak je…  S největší pravděpodobností se nám narodí Viktorka a  zatím všechna vyšetření ukázala, že je v  naprostém pořádku. Ale ještě že… ( Celý článek )

Cviky pro těhotné

I v období těhotenství by měla budoucí maminka myslet na svoji váhu, kdy samozřejmě je přibývání nezbytné, ale nepřiměřeným zvyšováním váhy může mít maminka třeba až po porodu zdravotní komplikace. Proto je potřeba věnovat… ( Celý článek )