Krásné prožití léta

Redakce internetového magazínu www.MojeBrisko.cz Vám přeje krásné prožití léta, dovolených. Nastávajícím maminkám pohodové léto s bříškem. Novopečeným maminkám, tatínkům radost z právě narozeného miminka. Možná právě teď jste objevila na těhotenském testu… ( Celý článek )

Léčivá moc dotyků

Akupresura chodidel * Masáž shiatsu * Jiné formy masáže Autorka je známá polská lékařka aplikující přírodní metody. Ve své knize nás uvádí do tajemství zdravotních masáží: akupresury chodidel a japonské masáže shiatsu.… ( Celý článek )

Alergie na bílkovinu kravského mléka

Alergie na bílkovinu kravského mléka se může rozvíjet pozvolna a vést k neprospívání dítěte (bolesti bříška, neklid, kojenecké koliky, průjem s přítomností krve, dítě celkově neprospívá, jeho váhová křivka je stejná, někdy… ( Celý článek )

Víte co je fontanela?

Držíte poprvé v náručí novorozené miminko a nahmatali jste mu na hlavičce měkké místečko, pod kterým cítíte pulz? Opatrně, nikdy na něj netlačte, mohli byste miminku ublížit. Toto zranitelné místo na hlavě… ( Celý článek )

Kočičí říkanka pro rozveselení

Sbírek básniček a obrázků, ze které pochází tato báseň vznikla shodou dobrých náhod především pro všechny nemocné cystickou fibrózou a jejich rodiny. Snažíte se svým dětem vymýšlet říkanky? Teď to můžete vyzkoušet,… ( Celý článek )

Prázdninové dvojčíslo časopisu Děti a my

Autor: Hana Zahradníčková Víte jaká jste matka? O typologii současných matek se pokusili němečtí odborníci na zakázku nejmenovaného výrobce nealkoholických nápojů. Výsledek je barevný a rozhodně zajímavý. Červencové číslo Děti a my… ( Celý článek )