Víkend na Vysočině

Také Vám připadá dítě na fotografii spokojené? I Vaše dítě může spolu s Vámi prožít víkend plný her, tvoření, legrace a pohybu a Vy budete u toho! Společně zažijete spoustu okamžiků, na… ( Celý článek )

Kudy z nudy

Na úspěšnou knihu Kudy z nudy: Kam na výlet v Čechách, na Moravě a ve Slezsku navazujeme titulem Kudy z nudy: Rodinné výlety v Čechách, na Moravě a ve Slezsku. Opět vám… ( Celý článek )

Montessori Workshop

We would like to invite you to a Montessori Workshop with an American Montessori Society consultant Erika Ohlhaver “Children Are Different Today” Where? International Montessori School of Prague, Hrudičkova 2107, Praha 4… ( Celý článek )

Druhy plen

Plenečky, které se mně (ne)osvěčily. Klasické čtvercové – mnohostranné využití (ublinknutí, pod hlavičku). Já jsem na zadeček téměř vůbec nepoužívala. Odradilo mě skládání a nějak mi do nich nešlo Víťu zabalit. Určitě je ale… ( Celý článek )

Líný rodič

Také máte pocit, že jste se stali otroky svých dětí? Z přehnaně zaníceného rodičovství však vede cesta ven. Existuje jednoduché řešení, které váš život učiní snazším a finančně méně náročným, život vašich… ( Celý článek )