Jak postupovat při začátku porodu?

Porodní asistentku zavolejte nebo dejte zavolat, popř. se dejte odvézt do porodnice, jakmile se dostaví i jen jedna z těchto známek: začínají porodní stahy, odteče plodová voda, odejdou krvavé hleny, nastane větší… ( Celý článek )

Rovnoměrnost a rytmus práce

Člověk se může unavit nejen rychlou chůzí, ale i pomalým pohybem, například když se přizpůsobuje na procházce pomalému kroku starého člověka. Různí lidé mají svůj osobitý, odlišný rytmus práce. „Není nic silnějšího… ( Celý článek )

Můj těhotenský deník

Deník pro nastávající maminky! Těhotenství je jedna z nejkrásnějších událostí v životě ženy. Devět měsíců naplněných novými zážitky, emocemi a postřehy, které stojí za to zachytit a zaznamenat. Tento krásný deník přináší… ( Celý článek )

Jak přemáháme zácpu?

Nejlépe odstraníme následek, odstraníme – li příčinu. Také u zácpy, se snažíme nejprve nalézt příčinu. Jednou z příčin je, že si žena nedopřeje dostatek času, aby vyhověla nucení, a tak pomalu navykne… ( Celý článek )

Zdánlivé těhotenství

Všechny příznaky nejisté i jisté se mohou, vyskytnou, když nejde o těhotenství. Mohou vynechat například i měsíčky u některých nemocí nebo stavů. Děloha může být zvětšena vlivem nahromaděných výměšků krve nádorem. Ženy… ( Celý článek )

Na dobrém pořádku všechno záleží

To se týká především vás, rodičů. Den, rozdělený na pravidelnou činnost, kde následuje jedno za druhým, je nejlepší příklad pro děti. Kde se nerozmyšleně spěchá nebo zase z nedostatku plánu čeká a… ( Celý článek )

ULICE vaří s vámi

Už desátým rokem je Ulice nedílnou součástí podvečerů mnoha domácností. Nahlédněte společně s velkou seriálovou kuchařkou do kuchyní známých hrdinů, kteří vám prozradí recepty na svá neoblíbenější jídla. Máte chuť vyzkoušet něco… ( Celý článek )