Tloustnout není nutné

Je mnoho cest k tomu, jak po porodu ztloustnout. Jednou z nich je ztloustnutí z nesprávné stravy. Nevěřte řečem, že kojící matka musí hodně jíst, aby měla hodně mléka a nezeslábla. Kojící… ( Celý článek )

Hormonální bouře

Pokud cítíte podivné napětí v prsech, vynechá vám menstruace, může jít o první symptomy těhotenství. Příčinou obou jevů je působení hormonů. Když dojde k oplodnění vajíčka, začíná ženské tělo produkovat ve zvýšené míře estrogeny,… ( Celý článek )

Svatební přípravy podle Ejvi

Nechte se provést bez stresu od zásnub až po den D. Veškeré přípravy budou s touto knížkou snazší, přehlednější a podle aktuálních trendů. Moderní pojetí průvodce vám důležitou životní etapu maximálně zpříjemní… ( Celý článek )

Kdy se dítě narodí?

Přesně to nikdy nelze říci, protože nemůžeme přesně stanovit, kdy sperma vniklo do vajíčka. Zpravidla trvá těhotenství 280 dní neboli 40 týdnů. To znamená 10 lunárních měsíců (po 28 dnech) , to… ( Celý článek )

Holka nebo kluk?

Jde tu o dvě otázky: dá-li se při početí rozhodnout o pohlaví dítěte a dá-li se poznat v těhotenství, bude-li to hoch či dívka. První otázka nebude tak brzy rozluštěna. Jde o… ( Celý článek )

Zvětšování břicha

Začíná se zvětšovat až ke konci 4. Měsíce. V porodnictví se počítá tzv. lunární měsíc podle měsíce, tato doba trvá 28 dní. Tento měsíc je tedy kratší než měsíc kalendářní a těhotenství… ( Celý článek )