Bělení rukou a nehtů

Ruce pro nás představují část těla, nezbytnou a zároveň neustále viditelnou. Je třeba o ně řádně pečovat. V případě, že rády vaříte, či zahradničíte a nepoužíváte rukavice, nevyhnete se znečištěným nehtům. Manželova… ( Celý článek )

Gurmánské jednohubky

Po narození miminka se k vám návštěvy jen pohrnou. Nechte se inspirovat recepty na rozmanité drobné studené i teplé pokrmy. Můžete je podávat jako pohoštění při jakékoliv příležitosti, ať už se jedná… ( Celý článek )

Můj krásný porod

Nikdy jsem neslavila svátek Svatého Valentýna… Od letoška ale budu muset. 14.2. 2012 v 17.48 se mi totiž narodila dcera Viktorie. Je to moje první dítě a porod byl v podstatě rychlý… ( Celý článek )

Domácí tavený sýr z tvarohu

Recept na výrobu domácího tvarohu najdete v příspěvku  Recept na výrobu domácího tvarohu podle kamarádky Jany. Ještě jeden recept na výrobu sýra jsem nedávno našla v jedné diskuzi a velice mě zaujal. Tak… ( Celý článek )

Přebalovací taška

Pokud jdete s miminkem na procházku, nebo na návštěvu k přátelům je důležité mít sebou tašku, kde budete mít vše co pro danou chvíli potřebujete. Na trhu najdete nepřeberné množství takových tašek, ale většinou… ( Celý článek )