Rychlý jablkový koláč

Suroviny 400 g hrubé mouky (může být i polohrubá mouka), 400 g krystalového cukru 600 g nastrouhaných jablek i se šťáveou, 3 celá vejce, 1 lžička mleté skořice, jeden a půl lžičky… ( Celý článek )

Stromy na podzim – říkanka pro děti

Pádá lístek po lístečku, je jich kupa na dvorečku. Stromy už jsou nahaté. „Co se na nás díváte?“   Zdroj: Dolejškovi L. a J.: Papírové hrátky, Podzim, Lika Klub, Praha 2011

Značka Elasti-q – jaké máte zkušenosti?

Ahojky,   Narazila jsem na Youtube na pěkné video.Tady je odkaz:   http://www.youtube.com/watch?v=t-DfXL1mbgg. Prosím, máte někdo Elastiq krémy   vyzkoušené? Sestra má po porodu opravdu hrozně popraskané břicho. Bojím se,   abych… ( Celý článek )

Králičí játra na paprice

Suroviny: 1 cibule, 1 paprika, sůl, 1 lžíce octa, 5 ks králičích jater, 1 lžíce hladké mouky, 100 ml studené vody, 2 lžíce olivového oleje, ½ lžičky drceného kmínu Postup: Na olivovém… ( Celý článek )

Časopis Módní trendy

Módní trendy je moderní časopis se širokým záběrem pravidelných rubrik v elegantní a přehledné graficke podobě pro současnou moderní ženu i muže. Cílová skupina: Ženy i muži, se zájmem o módu, kosmetiku,… ( Celý článek )

Podzimní básnička

Podzime, podzimku, řekni mi prosím, proč ještě zelené lístečky nosím? Závidím javorům, břízám i kaštanům, kdypak já barevné šatičky dostanu? Neboj se jablůňko, počkej jen do zítřka, to už ti dozrají všechny… ( Celý článek )