Říkanka Vánoční pohoda

Za okny snáší se sněhová vločka, tatínek zvonečkem zacinká. Do našich myšlenek vkrádá se vzpomínka, na stůl nám cukroví položí maminka. Ježíšek dárky nám donese, a šťastní přitom všichni jsme. Vždycky jsme… ( Celý článek )

Centrum prenatální péče OSCAR, Zlín

Začala jsem 13.týden těhotenství. Pro zjištění případných vrozených vývojových vad plodu jsem se objednala na ultrazvuk a krevní odběr do centra OSCAR ve Zlíně (čím dřív se objednáte tím lépe, moc termínů… ( Celý článek )

Dítě nedonošené NEROVNÁ SE postižené

Nasvítíme purpurovou barvou celý svět? Proč ozdobila Emauzský klášter purpurová barva? Klára Csirková, předsedkyně občanského sdružení Nedoklubko, o.s. “Jsem matkou dvojčat, která se narodila o 12 týdnů dříve. Zkušenost bezbřehého strachu o… ( Celý článek )

Prošívaná deka

Suroviny: 2 vejce, 2 hrnky polohrubé mouky, 1 vanilkový cukr, 100 ml oleje, 1 prášek do pečiva, 1 lžíce kakaa, 200 ml mléka, špetka skořice, 1 hrnek moučkového cukru Náplň: 500 g… ( Celý článek )

Adventní ekniha je tu!!

Těšíte se na vánoční svátky? Tvoříte s dětmi rádi? Nevíte, čím obdarovat své blízké? Hledáte inspiraci pro vánoční pečení? Dozvěděla jste se o svém těhotenství právě před vánoci? Odpověděli jste alespoň na… ( Celý článek )