Co může poškodit zdravý vývoj plodu

Kouření cigaret Cigaretový kouř obsahuje množství chemických látek, které poškozují lidské zdraví. Škodlivé látky procházejí do krve těhotné ženy i plodu. Rodí se pak novorozenci s nízkou porodní váhou, zvyšuje se výskyt vrozených… ( Celý článek )

Móda pro nejmenší – kolekce s.Oliver BABY

Dětská móda německé značky s.Oliver je k dostání i v ČR Módní a lifestylová značka s.Oliver původem z Německa rozšířila svou nabídku na českém trhu a ještě před Vánocemi představuje také dětskou módu. Kolekce „s.Oliver BABY“,… ( Celý článek )

Králičí maso s mrkví a bramborem

Stále si lámete hlavu, co dobrého svému miminku uvařit? Přijde Vám jeho strava jednotvárná? Nechte se inspirovat jednoduchým receptem. Suroviny: mrkev, brambory (zhruba ve stejném poměru) králičí maso voda olej/máslo Postup: Kousek králičího… ( Celý článek )

Čtyři v tom

V neděli 13. ledna 2013 odstartoval na české televizi velice zajímavý projekt. Sledujte ho s námi. Čtyři těhotenství, čtyři porody a devět měsíců, které změnily život čtyř mladých žen. Nový dokumentární seriál… ( Celý článek )

Vybíráme jméno pro miminko

Čekáte miminko a marně si s partnerem lámete hlavu, jak je vlastně pojmenovat? Možná Vám pomůže tento příspěvek se statistickými údaji, jak se vlastně umístily jména podle největší oblíbenosti. Od ledna 1999 sleduje… ( Celý článek )